Alta TibiClub

TRIA LA TEVA TARIFA

"*" assenyala els camps obligatoris

INTRODUEIX LES DADES DEL TITULAR

"*" assenyala els camps obligatoris

DADES BANCARIES

"*" assenyala els camps obligatoris

SEGON TITULAR I BENEFICIARIS

"*" assenyala els camps obligatoris

Atenció
Nota important
Modalitat:
Abans de continuar, et recomanem que revisis la modalitat TibiClub que has triat:
  • TibiClub individual: Per a persones majors de 18 anys o bé a partir de 14 anys amb l'autorització del pare, de la mare o del tutor legal.
  • TibiClub Familiar: Parella i filles i fills menors de 18 anys.
Carnet digital:
Una vegada rebis el comprovant de compra, podràs accedir a l'Àrea TibiClub des de la pàgina web i/o APP del Tibidabo. Podràs accedir amb el teu usuari (adreça de correu electrònic) i contrasenya. Aquí trobareu els vostres carnets TibiClub digitals. Amb aquests, ja podreu recollir les vostres polseres a les taquilles del Tibidabo en el dia de la vostra visita i accedir al Parc.

Oficina TibiClub i carnet físic:
En alguns casos, serà necessari visitar l'Oficina TibiClub prèviament a rebre el carnet digital. Ens posarem en contacte amb tu mitjançant correu electrònic si esdevé el cas.

En el cas que es desitgi adquirir el carnet físic, cal passar per l'Oficina TibiClub amb la foto de carnet adjuntada. El carnet físic té un cost addicional.

Condicions:
L'import de la compra no podrà ser reemborsable. Transcorregut l'any, el passi es renovarà de manera automàtica. En el cas de no voler renovar, caldrà posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina web.
INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Les dades personals que ens heu proporcionat seran tractades d'acord amb la següent informació: RESPONSABLE: Barcelona de Serveis Municipals, SA (BSM.SA). FINALITAT: Gestió i desenvolupament del servei. LEGITIMACIÓ: Relació contractual, interès legítim i si s'escau, consentiment de l'interessat. DESTINATARIS: Per acomplir la finalitat anterior pot resultar necessari comunicar les dades a les empreses del Grup BSM, a Administracions Públiques i a proveïdors que presten serveis al Grup BSM. DRETS: Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació, a través de l'adreça de correu electrònic protecciodades@bsmsa.cat. INFORMACIÓ ADDICIONAL: Podeu consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a l'enllaç: https://www.tibidabo.cat/ca/informacio-legal
S'han d'acceptar les condicions LOPD1
S'han d'acceptar les condicions LOPD2
S'han d'acceptar les condicions LOPD3
Informació bàsica sobre protecció de dades
RESPONSABLE: Barcelona de Serveis Municipals, S.A.
FINALITAT: Gestionar la venda d'entrades. En el cas que ens doni el seu consentiment, utilitzarem les seves dades per fer-li arribar promocions i comunicacions comercials dels referits negocis de B:SM. Així mateix, en el cas que ens doni el seu consentiment, podrem comunicar les seves dades personals a les empreses del Grup B:SM indicades amb la finalitat que puguin fer-li arribar promocions i comunicacions comercials.
EXERCICI DE DRETS: Vostè pot retirar el seu consentiment, oposar-se al tractament, limitar aquest, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el seu dret a la portabilitat mitjançant una sol·licitud escrita dirigida al següent domicili de Barcelona de Serveis Municipals, S.A.: Carrer Calàbria 66, 08015, Barcelona, a l'atenció del Delegat de Protecció de Dades, o bé pot enviar un correu electrònic a la direcció electrònica següent: protecciodades@bsmsa.cat.
Pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades a través del següent enllaç: https://bsmsa.cat/avis-legal-i-privacitat/
S'han d'acceptar les condicions LOPD4RESUM DADES ALTA

DADES DE PAGAMENT