Alta Zooclub

TRIA LA TEVA TARIFA

"*" assenyala els camps obligatoris

INTRODUEIX LES DADES DEL TITULAR

"*" assenyala els camps obligatoris

DADES BANCARIES

"*" assenyala els camps obligatoris

SEGON TITULAR I BENEFICIARIS (Fills menors de 18 anys)

"*" assenyala els camps obligatoris

Atenció
Notes importants
Si t'estàs donant d'alta des d'un Android, sisplau no facis servir el navegador per defecte del fabricant. No et funcionarà!
Abans de continuar, et recomanem que revisis la modalitat de Zoo Club que has triat:
  • Zoo Club individual: Per a més grans de 14 anys (Recordeu que els joves entre 14 i 25 anys podeu accedir a un producte reduït en format presencial)
  • Zoo Club Familiar: Parella i fills menors de 18 anys
Un cop finalitzada l'alta podràs descarregar el teu carnet des de l'Àrea privada del web per poder accedir al Zoo o per guardar-lo al mòbil. I si prefereixes tenir els carnets físics podràs obtenir-los a l'oficina del Zoo Club només per 2,25 euros/unitat.
S'han d'acceptar les condicions LOPD1
S'han d'acceptar les condicions LOPD2
S'han d'acceptar les condicions LOPD3
Informació bàsica sobre protecció de dades
RESPONSABLE: Barcelona de Serveis Municipals, S.A.
FINALITAT: Gestionar la contractació de l'abonament Zooclub. En el cas que ens doni el seu consentiment, utilitzarem les seves dades per fer-li arribar promocions i comunicacions comercials dels referits negocis de BSM. Així mateix, en el cas que ens doni el seu consentiment, podrem comunicar les seves dades personals a les empreses del Grup BSM indicades amb la finalitat que puguin fer-li arribar promocions i comunicacions comercials.
EXERCICI DE DRETS: Vostè pot retirar el seu consentiment, oposar-se al tractament, limitar aquest, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el seu dret a la portabilitat mitjançant una sol·licitud escrita dirigida al següent domicili de Barcelona de Serveis Municipals, S.A.: Carrer Calàbria 66, 08015, Barcelona, a l'atenció del Delegat de Protecció de Dades, o bé pot enviar un correu electrònic a la direcció electrònica següent: protecciodades@bsmsa.cat
Pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades a través del següent enllaç: https://bsmsa.cat/avis-legal-i-privacitat/
S'han d'acceptar les condicions LOPD4RESUM DADES ALTA

DADES DE PAGAMENT